Interview over single ‘Hetzelfde lied’ in Studio Midvliet. ‘Waar gaat jouw nieuwe single ‘Hetzelfde lied’ over? Wat zijn je plannen voor de toekomst?’ Dat vroeg interview Peter ter Aar van het programma Kakafonie van Studio Midvliet aan Fanny. Maar liefst een half uur lang sprak hier daarover door met Fanny. Geen probleem voor iemand die niets liever doet dan praten over haar muziek. Je kunt het hier beluisteren, van minuut 40.

Interview in Studio Diemen ‘Hoe gaat het met je? Helpt muziek jou bij het verwerken van lastige dingen. Waar kunnen mensen je live zien optreden?’ Dat en nog veel meer vroegen Bert van Galen en Wim Vinju van Studio Diemen aan Fanny.

Wil je horen wat zij antwoordde? Je kunt het hier terugluisteren, het interview met Fanny start vanaf minuut 32.

‘Het sprookje van de woordvoerder die singer-songwriter werd.’ Zo kondigde presentator Astrid de Jong Fanny aan in het culturele programma Volgspot op radio 5.

‘Wanneer heb je besloten om deze stap te zetten?’ ‘Hoe kun je als drukbezette woordvoerder toch tijd vrij maken om liedjes te schrijven en te zingen?’ ‘En waar wil je uiteindelijk naar toe?’ Wil je weten wat zij antwoordde? Luister dan hier! 

Interview in het Montferlandjournaal Fanny woont al weer vanaf haar 18de in Amsterdam, maar ze is geboren en getogen in een klein dorpje in de Achterhoek.

Voor de regionale krant uit haar geboortestreek vertelde zij over haar jeugd in Achterhoek, wat dit heeft betekend voor haar muzikale ontwikkeling en waarover haar debuutsingle gaat.

Lees hier meer.

‘Wat een waanzinnig mooi lied! Waarom hebben we zo lang op jou moeten wachten?’ Radiomaker Kick van de Vooren komt superlatieven tekort om Fanny’s muziek aan te prijzen.

Tijdens het interview met Fanny vertelt zij meer over haar plannen, waarom zij zo graag liedjes schrijft en zingt en waarom zij niet eerder al muziek heeft uitgebracht. Kick’s programma’s worden uitgezonden door vijftig lokale radiostations.