‘Het sprookje van de woordvoerder die singer-songwriter werd.’ Zo kondigde presentator Astrid de Jong Fanny aan in het culturele programma Volgspot op radio 5.

‘Wanneer heb je besloten om deze stap te zetten?’ ‘Hoe kun je als drukbezette woordvoerder toch tijd vrij maken om liedjes te schrijven en te zingen?’ ‘En waar wil je uiteindelijk naar toe?’ Wil je weten wat zij antwoordde? Luister dan hier! 

Interview in het Montferlandjournaal Fanny woont al weer vanaf haar 18de in Amsterdam, maar ze is geboren en getogen in een klein dorpje in de Achterhoek.

Voor de regionale krant uit haar geboortestreek vertelde zij over haar jeugd in Achterhoek, wat dit heeft betekend voor haar muzikale ontwikkeling en waarover haar debuutsingle gaat.

Lees hier meer.

‘Wat een waanzinnig mooi lied! Waarom hebben we zo lang op jou moeten wachten?’ Radiomaker Kick van de Vooren komt superlatieven tekort om Fanny’s muziek aan te prijzen.

Tijdens het interview met Fanny vertelt zij meer over haar plannen, waarom zij zo graag liedjes schrijft en zingt en waarom zij niet eerder al muziek heeft uitgebracht. Kick’s programma’s worden uitgezonden door vijftig lokale radiostations.